Kjølø, Bjørn P

Annonse


Sjekk konkurrentens økonomi på nettet

Kjølø, Bjørn PDermed er hele den nordiske databasen til kredittvurderingsselskapet Dun & Bradstreet gjort tilgjengelig via Internett.

Ajour om noen uker
105.000 av totalt 107.000 1996-regnskaper fra norske bedrifter er foreløpig registrert i selskapets database. I løpet av noen uker vil samtlige innleverte regnskaper være registrert.

Enklere for massene
– Internett-satsingen innebærer at det blir langt enklere for våre kunder å sjekke ulike bedrifters kredittverdighet. Dette er et tilbud til et massemarked som hittil ikke har kunnet benytte seg av våre tjenester, sier salgsdirektør Bjørn Petter Kjølø i Dun & Bradstreet Norge til nyhetsbyrået NewsWire.

Sjekk ut fra bilen
Ved å gjøre opplysningene tilgjengelig via Internett kan også innkjøpere og selgere som er ute i felten benytte seg av muligheten til å kontrollere potensielle kunder. Dette kan gjøres både via en bærbar PC og mobiltelefon, opplyser Kjølø.

Annonse