Annonse


«Skrapelodd» med GSM

I første omgang er det mobiloperatørenes forhandlernett og partnere som skal selge telekortene.

Fyll opp på bensinstasjonen
Etterhvert kan du antakelig gå i Narvesen eller på en bensinstasjon for å fylle opp med ringeminutter.

– Vi vurderer flere distribusjonsordninger. Det er ikke utenkelig at kortene etterhvert vil selges i kiosker og andre steder hvor folk handler, sier informasjonssjef Per Engh Halvorsen i Telenor Mobil til Dagens Telecom.

– NetCom diskuterer med en rekke mulige distributører, blant annet innen dagligvare, bensinstasjoner og kiosker. Vi vil etterhvert øke distribusjonen kraftig, men ingen ting er avgjort foreløpig, sier informasjonsdirektør Per Bjørkum i NetCom til Dagens Telecom.

Annonse


Mobilsvar
Dagens Telecom påpekte torsdag at tilbudet til de to operatørene er svært forskjellige i pris. Nå viser det seg at Telenor Mobils tilbud som koster mest, også inneholder mobilsvar. Dermed er ikke prisforskjellen så stor som først antatt.

Begge operatørene regner med at tilbudet blir en stor suksess, spesielt blant ungdom (eller deres foreldre) som ikke har råd til å ringe ubegrenset med mobil.