Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Hermansen i skoleallianse

OSLO: Telenors konsernsjef Tormod Hermansen (bildet) vil mandag 25. august tale til studentene ved Høgskolen i Agder i Grimstad. Bakgrunnen er en ny samarbeidsavtale mellom skolen og Telenor.

Hermansen, Tormod (brun)
Telenor har inngått en allianse med Høgskolen i Agder. Avtalen sikrer utviklingen av sivilingeniørstudiet i informasjonsteknologi og telematikk i Grimstad. Samarbeidet knytter de to partene tett sammen om aktiviteter innen forskning og utvikling i IT-sektoren.

IT-opprustning
Hermansen vil selv være til stede under åpningen av studieåret mandag 25. september for å tale til studentene. Skipsreder Andreas K.L. Ugland, som i 25 år har ivret for en opprustning av IT-miljøet i Agder, vil også være tilstede og holde et innlegg om Sørlandets teknologisenter.