Annonse


Spøker for MCI og BT

MCI meldte onsdag at de på ny diskuterer avtalen med BT, og at det er den finansielle delen av avtalen som er i fokus. De to selskapene har tidligere blitt enige om en sammenslåing, som er vurdert til å bli av en størrelse på 200 milliarder norske kroner.

Verdi-spørsmål
MCI ville ikke uttale seg om resultatet av forhandlingene før de var gjennomført, og ønsket heller ikke å kommentere om selve avtalen var i fare. Forhandlingene går på om det var riktig verdissetting, og hvilke verdier som blir tilført aksjonærene.

BT har tidligere varslet et mulig tap på opptil fem og en halv milliard kroner for å komme inn på det amerikanske markedet.

«Ingen kommentar»
Det var ventet at BTs styre skulle diskutere sammenslåingen torsdag. I følge Reuters nekter nå selskapet å kommentere noe, Til og med om det blir et styremøte.

Annonse