Larsen, Stein Erik

Annonse


Lederflukt fra Global One

Larsen, Stein ErikTo av tre i toppledelsen i Global One har dermed sagt takk for seg.
Ny konstituert adm. direktør er nåværende salgsdirektør Mette Håkonsen.

Stein Erik Larsen skal begynne å jobbe for det kanadiske teleselskapet Teleglobe, og fratrer derfor stillingen i Global One med umiddelbar virkning.

«Ingen dramatikk»
– Jeg skal begynne å jobbe for et selskap som kan anses som en konkurrent til Global One, og synes derfor det er mest ryddig å slutte så raskt som mulig, sier Larsen til nyhetsbyrået NewsWire.

Han avviser at det ligger noen dramatikk i hans avgang.

Annonse


Føltes moden
– I 1986 begynte jeg å jobbe for EB, et selskap som endte opp i Global One-konsernet. Etter 11 år i dette systemet føles tiden moden for nye utfordringer, sier Larsen.

Gikk til ElTele
John Kolsvik har nylig begynt i det nasjonale ElTele AS. Dette selskapet ledes av Magne Rygg som også har bakgrunn fra Global One.

Kolsvik arbeider nå som markedsdirektør i ElTele.

Stillferdige familiemiddager
Konstituert adm. direktøren i Global One, Mette Håkonsen, var torsdag på reise i utlandet og derfor ikke tilgjengelig for kommentar.

Middagene hos familien Håkonsen vil nå kunne bli svært så stillferdige. Mette Håkonsens far, Ole Petter Håkonsen, er nemlig visekonsernsjef i det mektige Telenor-konsernet.

Allerede før Mette ble salgsdirektør i Global One syntes far Håkonsen at det var vanskelig å finne passende teamer de kunne snakke fritt under familiemiddagen.

Annonse