Annonse


Cisco selger HPs Hub

Det dreier seg om den absolutt laveste del av nettverksmarkedet, hvor nettverkssegmenter konsentreres i en hub. Men til tross for alt snakk om Ethernet-svitsjer eller ATM: En hub er fremdeles den viktigste nettverks-hardware i de fleste bedrifter. Heller ikke Cisco kan tillate seg å utelate slike produkter fra sine kataloger.

AdvanceStack i NetBeyond-drakt
Derfor finnes det nå en spesialversjon av HPs AdvanceStack, tilpasset Ciscos NetBeyond-familie stable-produkter.

Blant annet bruker den nye enheten Ciscos IOS-teknologi for styring og administrasjon. Man får tilgang på CiscoWorks for nettverksstyring, og man kan utnyte Simple Network Management Protocol (SNMP) og Telnet.

Prisen for HPs 10Base-T Hub med 16 porter og med NetBeyond-utseende er 825 dollar i USA.

Annonse


Annonse


Annonse