Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Islending til Apple-ledelsen?

OSLO: Den 33 år gamle islendingen, forfatteren og Sony-veteranen Olafur Johann Olafsson er i følge Morgunbladid på Island, kandidat til stillingen som ny Apple-sjef, melder MacWEEK Online.

I følge meldingene var Olafsson sist uke Cupertino i California, for å diskutere den ledige stillingen med Steve Jobs. Forhandlingene fortsetter, og ovenfor avisen var Olafsson ikke villig til å utelukke muligheten for å få toppjobben eller en annen ledende rolle i Apple Computer.

Tidligere Sony-sjef
Olafsson var administrerende direktør i Sony Interactive Entertainment i USA i 1994 og 1995. Etter at han forlot Sony, har han både vært aktiv som skjønnlitterær forfatter, og som investor i en rekke nye amerikanske høyteknologifirmaer.

Apple har ikke villet kommentere meldingen.