Arkiv

Annonse


Rekordvekst for NetCom

Arkiv– Denne utviklingen er selvfølgelig gledelig, og dette kvartalet har blitt vesentlig bedre enn det vi hadde forventet. Prisene på å ringe i mobiltelefon er nå så lave at kostnadene ikke lenger kjennes som noen byrde. I tillegg er dekningen blitt så god, og kvaliteten på mobiltelefonene så høy, at mobiltelefon for mange har blitt et alternativ til denvanlige telefonen, sier adm. dir. Gert W. Munthe.

45.817 nye
I løpet av 2. kvartal fikk NetCom 45.817 nye abonnenter, og har dermed totalt 339.067 abonnenter. I NetComs sommerkampeanje var det en rekke kvinner og eldre som skaffet seg mobiltelefon, i følge selskapet. Dette er kundegrupper som ikke har vært så aktive mobilbrukere tidligere. Lanseringen av NetCom Kontroll har også ført til at en rekke unge mennesker nå er ivrige mobilbrukere, i følge NetCom . Omsetningen fortsetter å stige mer enn antall nye abonnenter.

Fra 1. til 2. kvartal sted omsetningen med 36 prosent til 416 millioner kroner. – Vi antar at omsetningen vil stige med ca 50 prosent i 1997 sammenliknet med 1996. Da er vi godt posisjonert for å snu til lønnsomhet, sier adm. dir. Gert W. Munthe.


Hittil i år har NetCom driftsinntekter på 723.031 kroner. Driftsresultatet hittil i år er -157.672, 3000 kroner «dårligere» enn i fjor. Da var imidlertid omsetningen etter de første seks månedene kun på 442.543. I andel av driftsinntektene har det negative driftsresultatet gått fra 35 prosent til 22 prosent. En utvikling som gir grunn for Gert Munthe å smile.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse