Annonse


Kraftservere fra HP og Compaq

De nye Pentium Pro’ene har 1 MB cache-minne, dobbelt så mye som den vanlige Pentium Pro. Prosessoren er beregnet på de aller kraftigste kraftserverne som kombinerer fire slike prosessorer. Neste år erstattes Pentium Pro av den like kraftige, men billigere Pentium II.

HPs kraftservere
HP lanserer NetServer LX Pro og NetServer LXr Pro med opptil fire 200 MHz Pentium Pro-prosessorer. De nye serverne er tenkt brukt som database-maskiner og Web-servere. HP kommer også med et tilsvarende oppgraderingskort for vanlige LX-servere. Maskinene er leveringsklare til høsten.

Compaqs kraftservere
Compaq lanserer nye Proliant-servere med den nye prosessoren og “PCI Hot Plug”-teknologi. Hot-plugging lar brukeren bytte ut harddisker og andre komponenter mens serveren kjører. Denne avbruddssikre teknologien baserer seg på ServerNet-teknologien Compaq kjøpte fra Tandem Computers, lenge før Compaq overtok selskapet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse