Annonse


Åpner dominohotell

I følge adm. direktør Espen Halvorsen i nystartede ScaNet, er firmaet foreløpig det eneste partnertilbudet til bedrifter som vil utvikle intra/ekstra/Internettsatsing basert på Lotus-produkter. Firmaet har nettopp åpnet sitt Domino-hotell, et bedriftshotell hvor Domino-produkter er satt i høysetet.

Elektronisk handel
– Mange bedrifter har store verdier i tradisjonelle databaser. Vi vil tilby verktøy for å samle, koordinere og spre denne informasjonen, sier Halvorsen, som ser stort potensial i de muligheter som byr seg med elektronisk handel og elektronisk kommunikasjon med kundene.

Lotusbakgrunn
I følge Halvorsen bruker nærmere 70 prosent av Norges 500 største bedrifter Lotus-produkter. Halvorsen var selv i Lotus i syv år før han nylig hoppet av sammen med Ove Holstad, Rune Hagbartsen og Hans Johannessen og opprettet eget firma. Bak seg har de en kapital på 10,5 millioner kroner. Eierne er, foruten de fire selv, ECSoft med 16 prosent og Industrifinans med 35 prosent.

ECSoft i ryggen
ECsoft er en norskbasert konsulentbedrift med aktiviteter i hele Skandinavia i tillegg til et større kontor i London med 220 ansatte. Selskapet har totalt 550 ansatte.

– Med ECsoft får vi en base med konsulenter, prosjektledere og analytikere i ryggen med meget gode kunnskaper om databaseorienterte løsninger, sier Halvorsen som samtidig spår dramatiske prisfall for denne type løsninger i tiden som kommer.

Annonse