Annonse


Nyheter med teknisk svikt

Nyhetstjenesten Innblikk har hatt tekniske problemer i sommer. Dagens Telecom har observert at nyhetstjenesten ikke har vært oppdatert i perioder på over en uke både i juli og august.

Mangler feilmelding
– Nyhetstjenesten skal selvfølgelig være til å stole på, men vi har hatt tekniske problemer i sommer. Vi gjør nå alt vi kan for å rette opp feilen, sier Mette Lien som er ansvarlig for Innblikk, til Dagens Telecom.

– Vi har hatt dårlig oppfølging teknisk, derfor har det ikke blitt varslet når det har vært feil med tjenesten. Vi jobber hektisk for å få ordnet opp i problemene, sier Lien.

Pilotprosjekt
Innblikk er Reuters norske pilotprosjekt for nyhetstjenester på Internett. Når tjenesten virker som den skal kan du få de siste finansnyhetene fra Reuters. Innblikk ble startet i februar i år og er et samarbeid mellom Reuters og Sol.