Dødskalle

Annonse


Dødningehode mot Gjensidige

DødskalleØverst på de spesielle internettsidene roterer en hodeskalle.

Roan har klart å registrere Gjensidige Software i Brønnøysund som enkeltmannsforetak, samt under domenenavnet «gjensidige.com» på Internett.

Singaporeselskapet kjøpte navnet
Forsikringsselskapet prøvde selv å få tak i dette domenenavnet i 1995, men forsøket ble mislykket. Årsaken var at gjensidige.com-navnet var kjøpt av et investeringsselskap i Singapore. Dette selskapet frigjorde domenenavnet i vår.

Driver hets mot etterforsker
På internettsidene til Fabian Roan og Gjensidige Software er det klare ironiske «leggspark» til en av etterforskerne i Gjensidiges spesielle utredergruppe. Sidene har den siste uken vært nede, men på torsdag hadde Fabian Roan lagt ut en ny versjon.

Annonse


Vil ta affære juridisk
– Vi kjenner til internettsidene til Roan med Gjensidige-navnet. Vi vil juridisk ta fatt i saken ettersom vi har hevd på navnet til det såkalte softwareselskapet til Roan. Forsikringssvindelsaken mot Roan vil jeg ikke kommentere ettersom den er under politiets etterforskning, sier internettredaktør Kjetil Manheim til Dagens Telecom.

Vurder selv Roans spesielle Internettsider: www.gjensidige.com

Annonse


Annonse


Annonse