Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Dødningehode mot Gjensidige

OSLO: Den svindelsiktede Fabian Roan har opprettet en hjemmeside på Internett under navnet Gjensidige Software. Forsikringsselskapet mener dette er en hevn etter at Roan kom ut av varetektsfengsling i sommer.

Dødskalle
Øverst på de spesielle internettsidene roterer en hodeskalle.

Roan har klart å registrere Gjensidige Software i Brønnøysund som enkeltmannsforetak, samt under domenenavnet «gjensidige.com» på Internett.

Singaporeselskapet kjøpte navnet
Forsikringsselskapet prøvde selv å få tak i dette domenenavnet i 1995, men forsøket ble mislykket. Årsaken var at gjensidige.com-navnet var kjøpt av et investeringsselskap i Singapore. Dette selskapet frigjorde domenenavnet i vår.

Driver hets mot etterforsker
På internettsidene til Fabian Roan og Gjensidige Software er det klare ironiske «leggspark» til en av etterforskerne i Gjensidiges spesielle utredergruppe. Sidene har den siste uken vært nede, men på torsdag hadde Fabian Roan lagt ut en ny versjon.

Vil ta affære juridisk
– Vi kjenner til internettsidene til Roan med Gjensidige-navnet. Vi vil juridisk ta fatt i saken ettersom vi har hevd på navnet til det såkalte softwareselskapet til Roan. Forsikringssvindelsaken mot Roan vil jeg ikke kommentere ettersom den er under politiets etterforskning, sier internettredaktør Kjetil Manheim til Dagens Telecom.

Vurder selv Roans spesielle Internettsider: www.gjensidige.com