Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Tamagotchi – nå med sexliv!

OSLO: Det elektroniske lekedyret Tamagotchi kommer i stadig nye versjoner. Ikke før er det kommet melding om en ny versjon hvor dyret ikke bare dør, men også kommer tilbake som en engel: Nå skal tamagotchien leveres som henholdsvis han og hunn.

Bandai melder at ved slutten av året skal det være mulig å føre plastslekta videre ved å koble sammen en «manne»-tamagotchi med en «dame»-tamagotchi.

Mål på 40 millioner.
Det vesle datadyret er raskt blitt populært. Det ble lansert i november i fjor av Bandai, og ble snart en yndling for japanske skolejenter. Salget bare i Japan passerte over ti millioner enheter i juli. Og fabrikanten mener de skal klare å selge 40 millioner før mars 1998, i følge Reuters.

Den nye versjonen hvor dyret blir en engel dersom det ikke får tilsyn introduseres 10. august. Og hva skjer dersom den lille engelen ikke får nok stell?

I følge fabrikanten returnerer den da til himmelen.