Annonse


Sterk vekst for PC-Systemer

PC-Systemer har dermed opprettholdt den sterke veksten i andre kvartal både for resultat og omsetning. Konsernet har hatt stor økning i salg av standardlisenser for programvaren Rubicon, i tillegg til økt omsetning av kurs og konsulenttjenester.

Sterkt halvår
I årets første halvår fikk PC-Systemer et resultat før skatt på 18 millioner kroner. Dette er en økning på 6,6 millioner kroner sammenlignet med første halvår i 1996.

Konsernets omsetning økte med 10,4 millioner kroner til 42,7 millioner kroner i første halvår. Økningen fra andre halvår i fjor ble dermed på 32,5 prosent.

Økte 3,5 millioner i 2. kvartal
I andre kvartal fikk konsernet et resultat før skatt på 8,8 millioner kroner. Dette er en økning på 3,5 millioner kroner sammenlignet med samme periode i fjor.

Annonse


Omsetningen i andre kvartal økte med 7,1 millioner kroner til 22,8 millioner kroner. Dette gir en omsetningsvekst på 45,6 prosent sammenlignet med andre kvartal i 1996.

Eidsvoll i rute
PC-Systemers store satsingsområde Prosjekt Eidsvoll går i henhold til fremdriftsplanen. Konsernet har stor tro på at komponentbasert teknologi vil bli det store for fremtidens datasystemer.

Som Dagens Telecom meldte tidligere opprettet PC-Systemer i slutten av juni et eget selskap for kommersialiseringen av Prosjekt Eidsvoll. Det nye selskapet heter Component Solutions.

Annonse


Annonse


Annonse