Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Netcaster med 700 kanaler

OSLO: Netscape har lansert kringkastingsmodulen Netcaster. Nå får nett-titterne (!) adgang til hele 700 kanaler med noen av de amerikanske mediegigantene i spissen.

Skjermbildet i Netcaster er todelt. I «hjemmekanalen» dominerer Disney, Excite Personal, TV Guide, CBS Sportsline og Money.com (det amerikanske svaret på Dine Penger). «Kontorkanalen» preges av Federal Express, IndustryWeek, ABCnews, CNNfn og Gartner Group Adviser.

Krever Communicator 4.02
Men det stanser ikke bare med det! Netcaster kan også by på nyheter fra kanaler som Fox News, USA Today og Capitol Records.

Netcaster fungerer bare sammen med programpakken Communicator 4.02, som kan lastes ned fra Netscapes nettside.

Ingen enerett
Både Disney og andre innholdsleverandører har inngått liknende avtaler med Microsoft Internet Explorer 4.0 som lanseres med det første. Verken Disney eller andre har gitt de to konkurrerende nettleserne noen eksklusiv enerett på stoffet de leverer.