Arkiv

Annonse


NetCom-aksje i 100

Arkiv– Det er selvfølgelig veldig hyggelig at ekspertene i finansmarkedet viser oss en slik tillit. Samtidig opplever ikke vi aksjens kursutvikling som den endelige dommer, sier informasjonsdirektør Per Bjørkum til Dagens Telecom.

Sikker på lønnsomhet
– Da kursen var på vei nedover var vi i NetCom klar over at dette ville bli et veldig lønnsomt selskap. Resultatet er ennå ikke i pluss, men det vil snu til pluss i løpet av året, sier Bjørkum.

Forventninger i markedet?
Interessen for NetCom-aksjen ser ut til å øke rett før selskapets halvårsresultat offentliggjøres mandag 18. august.

NetCom har tidligere opplyst at kundene ringer lengre og oftere enn tidligere. Muligens spekulerer markedet i at mobiloperatørens omsetning stiger mer enn antall nye kunder skulle tilsi.

Annonse


Rekord
Ved emisjonen i mai i fjor lå NetCom-aksjen på 91 kroner, den økte så til 95 kroner i løpet av de to nærmeste dagene. Etter dette mistet markedet noe av troen på NetCom-aksjen og i løpet av høsten falt aksjen ned til 52 kroner.

I år har NetCom-aksjen steget i verdi jevnt og trutt, bare avbrutt av enkelte nedganger i takt med børsens svingninger. Og nå opplever altså mobiloperatøren en aksjerekord på 100 kroner per aksje.

Annonse