Annonse


Positivt for Telenor Nett

– Korrigert for organisasjonsendringer og utskillelse av virksomhet overført til Norkring AS, er det en positiv omsetnings- og resultatutvikling i selskapet. Dette har i stor grad sammenheng med økning i trafikkvolum samt endring i interne avregningspriser og kapitaliseringsforutsetninger, heter det i en melding fra Telenor.

Større overskudd
Resultat før skatt vokste til 738 millioner kroner mot 512 millioner kroner i samme periode i fjor.

Omsetningen i andre kvartal økte til 2.305 millioner kroner mot 2.149 millioner kroner i samme periode i fjor. Resultat før skatt i andre kvartal ble 400 millioner kroner, som er 210 millioner kroner høyere enn andre kvartal 1996.

Digitaliseringsgraden er nå 97 prosent og digitaliseringen vil bli ferdigstilt i løpet av inneværende år.