FuckPTT

Annonse


Upopulær teleleverandør

FuckPTTÅrsaken til denne misnøyen kommer blant annet av at PTT nektet å opprette ekstra telefonberedskap til HIP’97. PTT er også tidligere rammet av harde angrep fra disse miljøene, så godviljen mangler nok hos begge parter.

Hobbyhacking
Allerede torsdag, dagen før åpningen var det samlet en gjeng rundt den nevnte automaten. T-shirts med slagord som «KILL PTT», fikk Dagens Telecom til å ane ugler i mosen.

Det er vanskelig å si eksakt hva de bedrev, men da Dagens Telecom fikk klemt seg igjennom mengden, så jeg en asiatisk gutt med fingre som tastet millioner av tegn i sekundet. Det så ut som om de via telefonautomaten var innom noe som liknet en FTP-server og hentet ned fil-informasjon,

Stort sikkerhetsoppbud
Det blir sterkt advart mot å drive kriminell virksomhet her nede, og sikkerhetsoppbudet er stort. Disse gutta sto imidlertid i en beskjeden klynge og hvisket og lo. De rakk å forsvinne før det ble noe større oppstuss av det hele.

Annonse


Annonse


Annonse