Tamagotchi

Annonse


Kosedyr får evig liv

TamagotchiDet elektroniske kjæledyret Tamagotchi er i ferd med å bli en plage i Asia. Myndighetene i Kina, Sør-Korea og Filippinene mener at dyrene har en dårlig innflytelse på barna.

Brutal død
Dyrene lever gjennom et elektronisk display og piper når de skal ha mat og trenger kos. Når kjæledeggene ikke stelles skikkelig, dør de. Og asiatiske myndigheter mener at dette gir den oppvoksende slekt et brutalt og ubarmhjertig møte med døden. Derfor svarer produsenten med å gi dyrene evig liv. Nå sendes de til himmelen dersom de ikke får den nødvendige pleie.

Vitaminpiller
Produsenten planlegger dessuten en monsterutgave for gutter som ikke har peiling på kosthold. Det holder å fore monsteret med vitaminpiller for at det skal bli sterkt nok til å drepe andre monstre.

Strykende salg
Men det er ikke bare kjæledyrene som går til himmels. Også salget peker rett oppover. Bare i de neste to månedene regner Bandai med å selge to millioner. I løpet av 1997-98 håper man på et totalsalg i verden på 40 millioner, med halvparten i Japan og resten likelig fordelt mellom USA og Europa.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse