Annonse


Få vil abonnere på nettet

Konkurransen fra gratis nyhetskilder på nettet gjør at den 15 år gamle NewsNet med 30 ansatte innstiller driften. NewsNet har spesialisert seg på finans- og næringslivsnyheter, men gir opp etter at mange av kildene nå publiserer sine nyheter gratis fra egne nettsteder.

Betaler pr. nyhet
Abonnementet koster i underkant av 20 dollar i måneden. Utover dette betaler abonnenten en avgift pr. artikkel. Selskapet henter sine nyheter fra over 1.000 kilder, og daglig kan det bli lagt inn over 20.000 nyheter i databasen. Tilgang til nyhetene skjer enten via Internett eller online.

Så sent som i januar i år lanserte selskapet en ny SmartMail tjeneste, med nyheter sendt hjem til abonnentens elektroniske postkasse to ganger i døgnet.

Allianse
I mars inngikk selskapet en strategisk allianse med teknologifirmaet Knowledge Express Data Systems. Meningen var at de to skulle utfylle hverandre med sistnevnte som leverandør av teknologi for online informasjonsoverføring.

Samtidig var selskapet på utkikk etter en kjøper, men uten å lykkes.

Annonse


Annonse


Annonse