Annonse


Rift om lærlingeplasser

Telenor Installasjons annonsekampanje i vår ga uttelling: Selskapet søkte etter lærlinger innen elektrofag og telekommunikasjon og fikk i alt 548 søknader. Nå har 101 fått plass. Fra før av har Telenor Installasjon 56 lærlinger.

Ytterligere elektrolærlinger
Hovedvekten av lærlingene er å finne innen telekommunikasjon med 97 stykker, mens fire blir elektrolærlinger. Telenor installasjon kommer imidlertid til å ta inn ytterligere 15-20 elektrolærlinger.

Variert bakgrunn
– Vi tror at de personene vi har tatt inn er i stand til å tilføre selskapet mye positivt i den tiden de skal være her. De nye lærlingene er godt kvalifiserte folk, sier administrerende direktør Jan Kåre Pedersen.

Åtte prosent av dem som har fått plass er kvinner, mens 23 prosent har flerkulturell bakgrunn. Alle skal være på plass innen første september. Pedersen regner med å ta i mot like mage lærlinger hvert år i fremtiden.

Annonse


Annonse


Annonse