Annonse


FrontPage 98-beta

Den visuelle HTML-editoren FrontPage er på kort tid blitt verdens mest brukte verktøy for utforming av intranett- og Internett-sider. Sammenliknende tester har gjentatte ganger utropt FrontPage som det mest anvendelige verktøyet for web-designere.

Overlappende maler
Til uken blir altså en forsmak på 98-utgaven av FrontPage gjort tilgjengelig. Den nye versjonen er utvidet med støtte for overlappende maler (cascading style sheets), dynamisk HTML og Microsofts kanaldefinisjonsformat som kringkaster Web-sider. Med overlappende maler endres layouten av alle nettsidene i en og samme operasjon.

Klar i oktober
Den endelige utgaven av FrontPage 98 skal være ferdig i oktober, hvis vi kan stole på Microsofts lanseringstidspunkter(!). Programmet vil bli distribuert sammen med et oppgradert bildebehandlingsverktøy, og nettleseren Internet Explorer.