Annonse


Ellison inn i Apple-styret

Det var i et intervju med den franske avisen La Tribune i forrige uke at Larry Ellison ga beskjed om at han ikke bare skal bli med i selskapets styre, men at han vil bli et aktivt medlem i selskapets nye styrings-gruppe.

Vil ikke bli Apple-sjef
Ellison har også til hensikt å investere penger i Apple. I selskapets ledelse vil han samarbeide med sin gamle venn, Apple-gründer Steve Jobs, som er tilbake i ledelsen av selskapet, men som åpenbart ikke vil bli toppsjef.

Han har riktignok ikke sagt dette direkte, men i en e-post-melding til en av sine medarbeidere i Pixar-ledelsen har Jobs skrevet at «dere ikke kan regne med å bli kvitt meg så lett».

Macworld
Det alle Apple-observatører venter på, er imidlertid den talen Steve Jobs skal holde på Macworld-messen i Boston onsdag kveld norsk tid. Da regner man med at han vil fortelle om sin egen fremtidige rolle i Apple – samtidig som han forteller hva han mener at selskapet skal bli i fremtiden.

Annonse
Warnock på vei inn
Man regner også med at Jobs da vil komme med den offiselle meldingen om at Ellison er på vei inn i selskapet og at han vil bekrefte at Adobes John Warnock er på vei inn i Apples styre.

Warnock regnes gjerne som mannen bak desktop publishing, og han har vært en av Apples støttespillere helt siden Macintosh ble lansert for 13 år siden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse