Annonse


Ellison inn i Apple-styret

Det var i et intervju med den franske avisen La Tribune i forrige uke at Larry Ellison ga beskjed om at han ikke bare skal bli med i selskapets styre, men at han vil bli et aktivt medlem i selskapets nye styrings-gruppe.

Vil ikke bli Apple-sjef
Ellison har også til hensikt å investere penger i Apple. I selskapets ledelse vil han samarbeide med sin gamle venn, Apple-gründer Steve Jobs, som er tilbake i ledelsen av selskapet, men som åpenbart ikke vil bli toppsjef.

Han har riktignok ikke sagt dette direkte, men i en e-post-melding til en av sine medarbeidere i Pixar-ledelsen har Jobs skrevet at «dere ikke kan regne med å bli kvitt meg så lett».

Macworld
Det alle Apple-observatører venter på, er imidlertid den talen Steve Jobs skal holde på Macworld-messen i Boston onsdag kveld norsk tid. Da regner man med at han vil fortelle om sin egen fremtidige rolle i Apple – samtidig som han forteller hva han mener at selskapet skal bli i fremtiden.

Annonse


Warnock på vei inn
Man regner også med at Jobs da vil komme med den offiselle meldingen om at Ellison er på vei inn i selskapet og at han vil bekrefte at Adobes John Warnock er på vei inn i Apples styre.

Warnock regnes gjerne som mannen bak desktop publishing, og han har vært en av Apples støttespillere helt siden Macintosh ble lansert for 13 år siden.

Annonse


Annonse


Annonse