Arkiv

Annonse


NetCom aksjer stiger

ArkivNetComs aksjer har nå nådd den samme kursen som den hadde ved første gangs tegning i mai i fjor. Aksjekursen er nå på 93.50 kroner og har vist en meget positiv utvikling de siste ukene.

Investeringsbanken Morgan Stanley ser dermed ut til å få rett i sine analyser som vurderte at NetCom aksjene kunne få en verdi på 100 kroner per aksje.

Også Telecom Revy kan slå seg på brystet. Ukeavisen skrev i fjor, mens alle andre medier rakket ned på NetCom-aksjen, at NetCom var et godt papir på lang sikt.

Tillit i markedet
Informasjonsdirektør i NetCom, Per Bjørkum, sier til Dagen Telecom at det er hyggelig at aksjemarkedet viser tillit til NetCom.

Annonse


– Vi følger med de 20 største aksjonærene i selskapet. Disse består av mange profesjonelle investorer, som organisasjoner og forsikringsselskaper. Disse gjør ofte omfattende vurderinger før aksjekjøp.

– En årsak til stigningen, spesielt den siste tiden, mener han kan komme av spenningen som er forbundet med framlegging av halvårsresultatet den 18. august.

– Vi ser likevel ikke på aksjekursene som noen endelig dom over måten vi driver NetCom. Vi må tenke langsiktig, enten aksjekursen er på et høyt eller et lavt nivå, sier Bjørkum.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse