Howtohack

Annonse


Underviser i hacking

HowtohackNå tilbys undervisning i hvordan du kan bryte loven – og det attpåtil på universitetsnivå. Ifølge USA Today tilbyr en professor ved Salve Regina University i Newport et fem-ukers kurs i hacking – og følgelig hvordan man kan bryte loven.

En menneskelig handling
Skal vi tro professoren, er imidlertid kurset ment å lære studentene noe om den menneskelig natur i forhold til kriminalitet. Hans budskap er at mennesket er og alltid vil være det samme, og at det bare er teknologien mennesket bruker for å begå kriminelle handlinger, som endres.

Prosjekt
På pensum står verk som «Secrets of a Super Hacker» av The Knightmare og «Information Warfare» av Winn Schwartau. Til eksamen skal studentene blant annet gjennomføre et prosjekt hvor de skal bryte gjennom enklere krypteringer og identifisere virus på Internett og finne metoder for å ta has på dem.

Annonse