Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telia inn i polsk katalog

OSLO: Sammen med amerikanske GTE har Telia overtatt Polens største utgiver av gule sider og blir dermed en konkurrent til Telenor, som i et par år har utgitt Ditt Distrikt i Polen.

Skandinavene styrker sin stilling på det polske katalogmarkedet. Dette skjer etter at US WEST nå selger US WEST Polska, Polens største utgiver av gule sider, til GTE og Telia Infomedia. GTE vil ha 51 prosent av selskapet.

Telenor-eid
Fra før av er Telenor godt etablert i Polen med selskapet Nor Trans Handelshus Biuro Reklam. Dette er et 100 prosent Telenor-eid selskap som utgir den polske utgaven av Ditt Distrikt. Dermed blir Telenor og Telia i en viss grad konkurrenter i Polen.

Ekspansivt marked
Telia ser Polen som et av de mest interessante katalogmarkedene i Øst-Europa. Selskapet Telia nå overtar med GTE er godt etablert med over 1000 ansatte og publiserer 54 katalogutgaver i fem ulike produktkategorier. Samlet katalogopplag er 3,4 millioner.
Annonse
Stikkord: Mobil