Sex-press

Annonse


Sexpress i Novell

Sex-pressMerkey hevder at han ble tvunget til å slutte i Novell på bakgrunn av hevnaksjoner mot ham fordi han avviste Gibsons tilnærmelser. Jeff Merkey hadde ansvaret for Novells strategiske klyngeprosjekt Wolf Mountain.

Kjente til hevnaksjonen
Merkey hevder også at Novells toppledere Joe Marengi og Eric Schmidt kjente til og tolererte hevnaksjonen mot Merkey, skriver Client Server News.

Tilnærmelsene fra Denice Gibson skal ha skjedd ved tre tilfeller, og hevnaksjonene skal ha startet etter at Merkey leverte inn klage på Gibsons oppførsel.

Reneste såpeopera
Sexpress-anklagene ble kjent etter at Novell saksøkte Merkey for å ha stjålet selskapets planer for Wolf Mountain som de mener han nå tilpasser til Windows NT. Timpanogas avviser disse anklagene med å saksøke Novell, og anklagene om sexpress legges nå til grunn som bevis mot Novell.

Annonse


Annonse


Annonse