Annonse


Vil vurdere

Mens Telia nylig lanserte elektronisk fakturering og betaling som første teleoperatør i Europa, satser Telenor foreløpig på avtalegiro: – Vi vil vurdere elektronisk fakturering og betaling som et tilbud i fremtiden. Men vi har ingen konkrete planer om når vi eventuelt vil legge dette ut, sier informasjonsrådgiver Anne Karin Augland til Dagens Telecom.

Trekkes automatisk
Avtalegiro er et tilbud Telenor har samarbeid med Bankenes betalingssentral. Det innebærer at kunden får regningen på vanlig måte, men slipper å tenke på å gå i banken eller bruke brevgiro for å betale den: Beløpet trekkes automatisk hvis ikke kunden selv stopper betalingen.

Nytt tilbud
Avtalegiro er et nytt tilbud fra Telenor og ble tatt i bruk 1. april i år. Selskapet er i dag den største betalingsmottager som har gått inn på en slik ordning. Telenor tilbyr likevel elektronisk fakturering, men da på CD-rom og kun til bedriftskunder.

Annonse


Annonse


Annonse