Annonse


E-handel gir ny allianse

Hewlett-Packard og AT&T skrev i går under på en samarbeidsavtale for å sikre seg sin del av den sterkt voksende handelen på Internett. Samarbeidet er først og fremst rettet næringslivskunder. De to vil samarbeide om produkter og tjenester som gjør det lettere å drive business på nettet.

Fire statsbudsjett
Det amerikanske analysefirmaet Forrester Research har nylig beregnet at handel på Internett vil vokse til svimlende 200 milliarder dollar (nærmere 1.500 milliarder kroner) innen år 2000. Dette er nesten like mye som den svenske statsgjelden – eller fire norske statsbudsjett.

Utfyller hverandre
Hewlett&Packard, som er USAs nest største dataselskap, vil stå for hardwaredelen og utvikling av software. AT&T skal ta seg av tar seg av nettverksdelen samt spørsmål knyttet til sikkerhet.

Annonse


Annonse


Annonse