Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Lynvingen kjører ATM

OSLO: Den nye Lynvingen-filmen er produsert over et ATM-nettverk fra Fore Systems. En rekke spesialeffekter i filmen er skapt på datamaskinene hos flere forskjellige team i Warner Digital Studios.

Freeze
ATM-nettverket fra Fore gjorde det mulig for flere team å jobbe sammen og utveksle data raskt seg i mellom under produksjonen av Lynvingen-filmen.

Høy båndbredde
To- og tredimensjonale programmer og andre applikasjoner for spesialeffekter krevde stor båndbredde under filmproduksjonen. Ved hjelp av ATM-nettverket kunne data lastes til harddisken med en hastighet på mellom 100 og 155 Mb/s.

Selveste Arnold Schwarzenegger spiller skurken Mr. Freeze i den nye filmen om Lynvingen og Robin. Filmen har Norgespremiere den 25 juli, og da kan du selv gå å se hva Warner Brothers har fått til ved hjelp av datakraft over ATM-nettet.