Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fra Syse til Powertech

OSLO: Nylig overtok Powertech de norske internettkundene til Image Scandinavia. I disse dager følger kunder fra Syse Data i samme spor.

Powertech har inngått en avtale med Syse Data om overtagelse av selskapets internettkunder i Tønsberg og omegn. Det betyr at alle som har fast eller oppring internettforbindelse via Syse Data nå er kunder av Powertech.

Etter overtagelsen vil Syse Data fortsatt selge web-tjenester, konsulenttjenester og hardware.

Øker
Tidligere i år overtok Powertech internettkundene til Image Scandivia. Kundene fra Syse data vil bli lagt over i løpet av de nærmeste to månedene. Før den siste overtagelsen hadde Powertech ca. 5500 registrerte internettkunder og dekker 240 av landets kommuner med internettilknytning til lokaltakst.