Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bislett Games på nettet

OSLO: I år får vi ikke bare løpende resultater fra Bislett Games på Internett. Nytt av året er lyd og bilder.

Telia Internett satser på full pakke under årets Bislett Games som starter fredag: Ikke bare tekst, men også bilder og lyd legges fortløpende ut på nettet og blir dermed tilgjengelig for hele verden. Fjorårets leker var det første idrettsstevnet i Norge hvor resultatene ble lagt ut på Internett bare sekunder etter at målsnøret var brutt.

Lydfiler med intervjuer
Bildene kommer fra et kamera som formidler oversiktsbilder av arenaen hvert 15. sekund. Samtidig overføres kommentatorens stemme. I tillegg vil lydfilder fra pressekonferansene bli lagt ut så raskt som mulig.

Bildebestilling
I tillegg til kamerabildene, vil et bildebyrå sørge for bilder som vil kunne bestilles via epost fra medier i hele verden.
Annonse