Annonse


BORIS på Internett

Det dreier seg om et veiledningskontor for bedrifter på Internett. I første omgang er det snakk om en demo med begrenset innhold.

Tjenesten er et resultat av et forprosjekt finansiert av Norges Forskningsråd, Brønnøysundregistrene og Oslo kommunes veiledningskontor for næringslivet. Demoen som nå er tilgjengelig på nettet, viser hvordan en slik tjeneste på Internett kan konstrueres, melder Brønnøysundregistrene.

Enklere å finne fram
Demoen viser i korte trekk en samling med spørsmål og svar knyttet til ulike emner som har med offentlige oppgaveplikter å gjøre. I den ferdige tjenesten er det også meningen at selve skjemaene som omtales skal kunne hentes direkte fram på skjermen.

Demoen er tilgjengelig fra 1. juni til 15. september 1997. En rapport med blant annet brukernes mening og forslag til videre arbeid, skal være klar i løpet av sommeren 1997.

Annonse


Usikker fremtid
– Vi vet ingen ting om prosjektets skjebne etter dette, sier prosjektleder Tor Nygaard i Forvaltningsinfo til Dagens Telecom.

Han tror tjenesten vil ha liten interesse for private som ønsker å tjene penger på den, men mener det offentlige selv må ta ansvaret i fremtiden

Demoen finner du på http://www.brreg.no/boris/

Annonse


Annonse


Annonse