Annonse


Tilbyr massasje på jobben

Det er ikke bare høye lønninger dataindustrien i Silicon Valley tar i bruk for å lokke til seg den beste arbeidskraften. En ny flora av velferdsgoder ser nå dagens lys blant de mindre firmaene. Blant de mange tilbudene er shiatsu-massasje for skulder og nakke, skriver San Jose Mercury News.

Betaler tannlegeregningen
I det hele tatt er helse i skuddet. Noen selskaper tilbyr seg å betale tannlegeregningen, mens hos andre slipper du å bekymre deg for brilleutgifter. Ett firma har spesialisert seg på formidling av ulike typer helseforsikringer, som dataindustrien kan tilby for å kapre de beste arbeidstakerne i markedet.

Bonus
Fritid er annen gulrot. Enkelte firmaer skilter med opptil to ukers betalt ferie det første ansettelsesåret. Småbarnsmødre oppfordres til å ta med barna på jobben. Atter andre betaler bonus på opptil 5.000 dollar (35.000 kroner) til ansatte som klarer å skaffe bedriften den ønskede kompetanse.

Annonse