Annonse


Selger Jobs aksjer?

Før helgen ble en blokk på 1,5 millioner aksjer i Apple solgt i sin helhet. I fjor fikk Steve Jobs det samme antallet aksjer som en del av oppgjøret, da han solgte sitt selskap Next til Apple for omlag tre milliarder norske kroner.

Steve Jobs har tidligere i år sagt at han ikke har noen intensjoner om å selge sin andel av Apple. Han hadde også aksjer i selskapet før han fikk 1,19 prosent av Apples aksjer for Next.

Apples aksjer nådde sin laveste notering på ti år før helgen. Selskapet har rapportert om store underskudd de to siste kvartalene. Det vil være brudd på selskapets politikk om Jobs har solgt aksjene. Ledelsen er bedt om å ikke selge aksjer i perioden fra 1 juni frem til 16 juli, da selskapet legger fram sitt regnskap. Cnet fikk ikke bedt Jobs om en kommentar.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse