Annonse


Komplett ISDN-telefon

La oss nå si at svigermor ringer og at mannen i huset ikke er på godfot med henne. Da kan han programmere Ascom Eurit 40 til å gi beskjed. «Telefon fra svigermor – mor bør ta telefonen».

Høyttalende beskjed
Med Eurit 40 kan du nemlig legge inn hele 600 kortnummer med navn. Og telefonen har en telefonsvarer der du kan knytte høyttalende beskjeder til hver av de mest hyppige innringerne. Dermed kan den i huset som får telefon fra bestemte personer få høyttalende beskjed om at det er akkurat henne som bør ta denne samtalen. Fikst!

Avansert
Med denne telefonen kan du håndtere innkomne samtaler på inntil fem ulike MSN-nummer. Det er også viderkoplingsmuligheter ved opptatt, ikke svar og for hvert nummer du måtte ha på ditt ISDN-abonnement.

I tillegg er det varsling for samtale venter. Du kan parkere inntil fem anrop samtidig. Det er innebygd en egen telefonsvarer med 24 timers opptakstid. Du kan ha ulike velkomstmeldinger på ulike MSN-nummer og svareren kan ta inntil 50 meldinger.

Annonse


Telefonen er ideel for småbedrifter og hjemmekontorer.

Annonse