Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telenor Media i Tsjekkia og Spania

OSLO: I følge Dusan Lancinger, leder for tsjekkiske Inform Katalog, er nå Telenor Media blitt medeier i dette katalogforlaget. 90 spanske utgaver av ”Ditt Distrikt” skal også utgis av selskapet.

Telenor Media fortsetter sin aggressive oppkjøpspolitikk i utlandet. I følge det tsjekkiske nyhetsbyrået CTK er altså Inform Katalog nå også kommet på plass. Selskapet gir ut en tsjekkisk bedriftskatalog med et opplag på 8000 eks. og med omlag 20 000 tsjekkiske bedrifter oppført. Telenor Media er blitt medeier sammen med Tele Danmark Forlag.

Spansk ”Ditt Distrikt”
For noen uker siden ble det klart at Telenor Media Espana kommer til å investere 1.500 millioner pesetas i en serie telefonkataloger for mer enn 100 spanske byer.

I følge den spanske avisen Cinco Dias kommer 300 mennesker til å være direkte engasjert i prosjektet i løpet av de neste par årene – og målet er en omsetning på 4.000 millioner pesetas i år 2000. Selskapets produkidé minner mye om de norske katalogene Ditt Distrikt, med kart og gateoversikt samt informasjon om næringslivet i distriktet. Tilsammen 90 utgaver skal distribueres gratis i løpet av de nærmeste par årene.