Annonse


Telekom på sykkeltur

Sykkelsporten har en enorm reklameverdi på kontinentet og det tyske Telekomlaget var fjorårets beste lag i Tour de France.

Sterkt lag
Fjorårets vinner – den danske 33 åringen Bjarne Riis – har et godt betalt lag av hjelperyttere med seg i kampen om nok en gang å få sykkelsportens mest prestisjefylte pris – nemlig sammenlagtseieren i årets Tour.

Et par av hjelperne kunne vært stjerner på andre lag, men nøyer seg med å stille som hjelperyttere. Til gjengjeld får de mellom 700.000 og to millioner kroner for assistansen.

Millioninntekter
De to stjernene på laget – Bjarne Riis og den tyske sprinteren Erik Zabel – vil gi bort mange hundre tusen i prispenger de vinner til resten av laget om de følger tradisjonen. Men de har nok igjen. Ifølge den danske Juyllandsposten kan Riis og Zabel regne med å tjene mellom 7 og 10 millioner kroner i år.

Annonse


Annonse


Annonse