Annonse


Telia tilbyr TV

– Med Telias nye tjeneste får bedrifter og organisasjoner som normalt ikke har tilgang til etablerte kanaler muligheten til å sende kundeinformasjon, begivenheter, pressekonferanser og annen informasjon til en rimelig pris. Men også etablerte TV- og andre medieforetak kan på denne måten sende program som er for smale til å sendes via de vanlige tradisjonelle systemene, melder Telia.

Leier utstyr
– Teknikken finnes allerede. Telia gir bedrifter og organisasjoner muligheten til å utnytte teknikken på en kostnadseffektiv måte uten selv å investere i utstyr, sier markedssjef Olle Waktel i Telia Internet.

Han regner med at selskapet skal starte prøvesendinger allerede i høst. Telia har hatt kontakt med flere av de store svenske medieselskapene, som skal ha vist stor interesse for denne typen sendinger.

Komprimering
I følge Telia kan en vanlig PC med tilknytning til Internett brukes, men det er nødvendig med lydkort om en vil høre noe. Selskapet hevder at med hjelp av digital bildekomprimering oppnås det akseptabel kvalitet på bildene med et vanlig modem.

Annonse


Annonse


Annonse