Annonse


Vil forby virtuell gangster

Mange skoler i Hong Kong har tidligere lagt ned forbud mot Tamagotchi, et virtuelt kjæledyr i lommestørrelse som trenger oppmerksomhet og «mat» for å overleve. Nå er myndighetene i Hong Kong bekymret over en triade (kinesisk gangster)-versjon som skal selges på en bokmesse 23 – 28. juli.

Vurderes som «obskøn»
Produsenten har ikke villet gi fra seg produktet til forhåndsvurdering og myndigheter har varslet at de vil være blant de første som kjøper produktet når det lanseres for å vurdere om salg skal forbys.

Triade-varianten inneholder en liten triade-gangster som blant annet skal hjelpes gjennom knivkamper, heter det i en melding fra AFP.

Tamgotchi er blitt meget populære, og det meldes om stor produksjon av forfalskete «kjæledyr» i de sørligere deler av Kina.

Annonse


Annonse


Annonse