Arkiv

Annonse


Sony CMD-Z1

ArkivStørrelse: 99x64x24 mm
Vekt: 220 gram
Taletid: Opp til ti timer
Standbytid: Opp til 80 timer
Standardbatteri: 730 mAh Li-ion
Display: Grafisk
Minne: Opplysning savnes
SMS: Tar i mot og sender
SIM-kort: Lite
PC-kort: 9,6 Kbit/s
Tilbehør: Handsfree for bil, lader, sigaretttenner-kabel med mere.
Prisklasse: Høy
Vurdering: Meget god menystyring. Har et snurrehjul (musefunksjon) øverst på venstre siden av telefonen. Dette gjør at det er svært lett å finne navn og nummer i telefonboka. Telefonen har en mikrofonarm som vi er litt usikre på om vil tåle langvarig og røff bruk. Har en opptaksfunksjon for 20 sekunders tale. Z1-modellen har et bra, grafisk display med store og leservennlig fonter. Designet på telefonen er robust, kraftig og litt «macho». Våre kvinnelige journalister hevder at Z1-modellen ser ut som en «byggeleder-telefon».

Annonse