Arkiv

Annonse


GSM og NMT-450 i Troms

ArkivI Bjarkøy har nå deler av Hurtigruteleia mellom Finnsnes og Harstad fått bedre GSM-dekning, opplyser dekningssjef Bjørn Amundsen i Telenor Mobil til Dagens Telecom.

Bjarkøy
I tillegg gir Telenor Mobil bedre GSM-dekning for Sandsøy og RV 867 mellom Bessebostad og Vikaren. Veien mellom Engenes og Laupstad på Andørja og havområdet mot Rolløya har også fått bedre GSM-forhold.

Dyrøy
NMT-450 forholdene har blitt bedre ved Brøstadbotn, og mellom Finnlandsmoan, Dyrøybrua og Espejord. RV84 har også fått bedret NMT-450 forholdene mellom Langbakkan og Bjørkebakkdalen.

Storfjord
Nå som Fire-meterssnøen har gått og det er lettere å være mobil utendørs, har NetCom satt opp en GSM-basestasjon som gir dekning til hele Skibotn-området.

Annonse


Telenor Mobil har utbedret NMT-450 dekningen langs E6 mellom Kvesmenes, Skibotn og Nordnesodden. Basestasjonen dekker også RV868 mellom Elvevoll Rasteby og Furuflaten, samt E8 mellom Skibotn, Brennfjell og Halsebakkan.

Tromsø
NetCom har satt opp en ny GSM-basesstsjon på Tønsnesvarden som dekker området nord for Tromsø og nordlige deler av byen.

Annonse