Hopp til navigasjon Hopp til innhold

125 nettaviser samles

TELEGRAM: 1. juli lanseres en ny hjemmeside der 125 amerikanske dagsaviser blir representert med bidrag fra totalt 25.000 journalister.

Tjenesten lanseres av New Century Network. Totalt blir 125 amerikanske nettaviser representert, men det loves at nye aviser vil knytte seg til etterhvert. Viktig med den nye tjenesten er gode søkemaskiner, og muligheten for personlige aviser.

Intelligente agenter
Senior visepresident og sjefredaktør i New Century Networks John Papanek lover bruk av intelligente agenter:

– Forestill deg at du har en personlig sekretær som leser hvert ord som publiseres i 125 aviser daglig i USA og så gir deg nøyaktig de nyhetene og den informasjonen du ønsker. NewsWorks rolle vil være å gi leseren tilgang til den enorme mengden av verdifull informasjon som er tilgjengelig via vårt nettverk.

NewsWorks blir tilgjengelig fra 1. Juli på www.newsworks.com