Annonse


Telenor valgte Semaphore

– Valget av løsninger fra Semaphore og Electronic Security gir Telenor Marlink minst to års forsprang på konkurrentene når det gjelder sikkerhet, sier adm. direktør Gunnar Brand i Telenor Marlink.

Strenge krav
– Alle typer bedrifter er i dag avhengige av sikre kommunikasjonsnettverk for kontakt med kunder, produsenter, tjenesteleverandører og partnere. Samtidig må hver part sikres individuell sikkerhet, sier Brand.

Krypteringsteknologi
Den norske sikkerhetsspesialisten Electronic Security Products leverer teknologi som gjør det mulig å kryptere virtuelle private nettverk (VPN).

Krypteringsproduktet fra Electronic Security Products implementeres i Semaphores produkt Regent.NET. VPN-tjenestene gir Telenor Marlink mulighet til å tilby nettverkstjenester mellom industripartnere og samtidig ivareta hver enkelt bedrifts individuelle sikkerhet.

Annonse


Annonse


Annonse