Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Philips Spark

FAKTA: «Sparkstøttingen» til Philips er en bra telefon, sier vår journalist som har brukt den i noen måneder. Modellen har en nyttig «handsfree-funksjon» som gjør at du kun trenger si navnet på den du skal ringe.

ArkivStørrelse: 139x56x18 mm
Vekt: 169 gram
Taletid: 120 minutter
Standbytid: Opp til 85 timer
Standardbatteri: 600 mAh NiMH
Display: Syv linjer á 12 tegn
Minne: Ikke i telefonen
SMS: Tar i mot og sender
SIM-kort: Stort eller lite
PC-kort: 9600 Kbit/s
Tilbehør: Komplett utstyrsprogram
Prisklasse: Middels
Vurdering: Telefonen er svært brukervennlig og har et meget godt display. Menystyringen er bra. I likhet med alle Philips-modellene er Spark tynn og fin å ha i innerlomma, men litt bred når du har den i hånden. Telefonen benytter seg av såkalt trevoltsteknikk.

Stikkord: Mobil