Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Philips Fizz

FAKTA: Fizzerakkern! skrev Telecom Revy da denne modellen ble lansert. Sommeren 1996 var det mye feil og stor returprosent for Philips Fizz. Dette ble rettet opp, men modellen blir til høsten tatt ut av produksjon.

ArkivStørrelse: 162x60x17 mm
Vekt: 210 gram
Taletid: 140 minutter
Standbytid: Opp til 40 timer
Standardbatteri: 600 mAh NiMH
Display: Grafisk
Minne: Ikke i telefonen
SMS: Tar i mot og sender
SIM-kort: Stort
PC-kort: 9600 Kbit/s
Tilbehør: Komplett utstyrsprogram
Prisklasse: Lav
Vurdering: Våre journalister har blandete og ikke helt positive erfaringer med denne modellen. Etterfølgeren til Fizz heter Diga og kommer til høsten 1997. Sommeren 1996 var Fizz-modellen desidert den mest solgte mobiltelefonen i Norge. Sommeren 1997 blir telefonen solgt for 1 krone!

Stikkord: Mobil