Trond Heggelund

Annonse


Mobiltilbudet nå

Trond HeggelundI år er det mange hete, nye og gode sommertelefoner å velge i. Spesielt vil vi nevne nyhetene Ericsson GA 628, Motorola Slimlite, Alcatel One Touch Pro, Philips Genie og Sony CMD-Z1.

Hvem som blir årets sommerslager er usikkert, men disse nykomlingene burde ha gode muligheter. I fjor valgte sommerabonnentene overraskende Philips Fizz som sitt førstevalg.

Jevnbyrdige
Årets telefoner er teknisk meget jevnbyrdige. Kampen om årets sommertelefon vil dermed stå nesten utelukkende på pris og om leverandørene klarer å levere nok telefoner.

I fjor sommer hadde for eksempel Ericsson store problemer med å klare sine leveringsforpliktelser. Til sommerens markedskrig har selskapet forberedt seg godt og stiller nå med en helt ny produktportefølje.

Annonse


Uansett resultat er vi overbevist at det blir en meget varm, hard og morsom markedskrig som nå skal utspilles i butikkene.

Prisfest
Prisene på mobiltelefoner skifter nærmest fra dag til dag. Telenor Mobils og NetComs aggressive sommerkampanjer gjør at en telefon som for en måned siden kostet 2.500 kroner går for kun 1 krone i dag.

For å hjelpe deg som forbruker har vi satt opp tre prisklasser i vår oversikt:

Lav Under 1.500 kroner
Middels Fra 1.500 til 3.500 kroner
Høy Over 3.500 kroner

Vi gir deg oversikten
Til høsten vil ukeavisa Telecom Revy og Dagens Telecom komme med en stor test av de ulike telefonene som er på markedet. Fram til da må du nøye deg med oversikten over årets sommertelefoner:

Annonse


Annonse


Annonse