Arkiv

Annonse


Ericsson GA 628

ArkivStørrelse: 130x49x28 mm
Vekt: 160 gram
Taletid: Opp til fem timer
Standbytid: Opp til 83 timer med høykapasitets batteri.
Standardbatteri: 400 NiMH
Display: En linje á 12 tegn
Minne: 50 plasser
SMS: Tar i mot og sender
SIM-kort: Lite
PC-kort: 9,6 Kbit/s
Tilbehør: Komplett utstyrsprogram
Prisklasse: Lav
Vurdering: Telefonen er Ericssons nye billigmodell og skal etter hvert ta over for GA 318. Den nye GA 628 er en såkalt fase 2-telefon. Dette gjør at telefonen kan ta i bruk et stort utvalg av kommende GSM-nettverksfunksjoner. SMS-, fax- og dataløsningene på denne telefonen er gode, men likevel standard vare fra Ericsson. Displayet er noe lite, mener vår journalist som har testet telefonen. For folk som ikke bruker SMS daglig er telefonen likevel et godt og brukbart valg.

Annonse


Annonse


Annonse