Ascom Axento

Annonse


Ascom Axento

Ascom AxentoStørrelse: 145x54x23 mm
Vekt: 208 gram
Taletid: Opp til 200 minutter
Standbytid: Opp til 45 timer
Standardbatteri: 500 mAh NiMH
Display: Fire linjer á 12 tegn
Minne: Maks 255 plasser (avhengig av SIM-kort)
SMS: Tar i mot og sender
SIM-kort: Lite
PC-kort: 15,2 Kbit/s (!), men dette er avhengig av nettet. I Norge betyr dette 9,6 Kbit/s.
Tilbehør: Komplett utstyrsprogram
Prisklasse: Middels
Vurdering: Telefonen inneholder alle nødvendige og forventede menyfunksjoner for en telefon i toppsjiktet. Meget bra data- og fax-løsning. Du slipper å kjøpe et eget PC-kort ved bruk av Axento. På den måten sparer du også penger. Menystyringssystemet er bra og Ascom sier at dette har de «stjålet» fra Ericsson. Displayet har de hentet fra Nokia. Telefonen har et noe klumpete og stort utseende. Samtalekvaliteten er ikke hundre prosent bra, sier våre to journalister som har testet Axento.

Annonse