Annonse


Synkrontrim med nettet

Programmet installeres enkelt og greit i nettverket, eller hos en bruker. Med jevne mellomrom vil det bryte inn i arbeidet og minne brukerne på at det er på høy tid med en dose gymnastikk.

Søt musikk

Exerciser er ikke bare en automatisk påminner, det gir også eksempler på hvordan øvelsene kan utføres. Leger har vært med på å utvikle 10 øvelsesforslag, og kombinasjoner av disse vil vises på PC-skjermen i de forskjellige treningsøktene utover dagen. Øvelsene akkompagneres av søt musikk: Adagio av Albinoni og Air av Bach.

Tidsintervallet mellom øktene bestemmer brukeren selv. Programmet er basert på et meny- og knappesystem som er enkelt og intuitivt i bruk, melder den svenske distributøren, Studentlitteratur.

Annonse


Forebyggende

Programmet skal være til god hjelp for å forebygge belastningsskader i nakke, skuldre og rygg. – Det hjelper vel godt på humøret også, vil vi tro, når alle nettverksbrukerne setter i gang litt samkjørt bøy og tøy.

Exerciser finnes både for Mac og PC, og studentlitteratur lover å legge ut en demo som kan lastes ned fra deres hjemmesider (www.studli.se).

Annonse